Хвостики індички з овочами

Хвостики індички з овочами

Інгредієнти:

хвостик індички – 3-4 штуки;

морква – 2 штуки великих;

цибуля – 4 головки;

картопля – 4 штуки;

спеції;

сіль;

лавровий лист;

зелень;

томатна паста – 1 ст.ложка;

Малинове варення — 1 ст. ложка.

Приготування:

Ретельно промийте хвостики індички, видаліть з них піря, колодочки, куприкову залозу.

Далі розріжте на порціонні шматки і обсмажте куприка до золотої скоринки на пательні, щоб прибрати зайву вологу.

Рослинну олію додавати не потрібно – хвостики під час приготування дають достатню кількість жиру.

Висипте все в казанок для подальшого приготування.

Цибулю почистіть і наріжте кубиками або півкільцями. Додайте її смажитися до хвостиків. Смажте до тих пір, поки цибуля не стане прозорою.

Наріжте півкільцями моркву і покладіть в каструлю або казан. Додайте 100 мілілітрів води і тушкуйте близько 10 хвилин.

Картоплю наріжте невеликими скибочками, відправте її тушкуватися до овочів і хвостиків. Посоліть страву.

Відразу, як тільки картопля почала тушкуватися, додайте спеції і лавровий лист. Для цієї страви краще всього підійдуть такі приправи: кінза, перець, аджика.

Додайте зелень. Добре все перемішайте і додайте томатну пасту.

Завершальний інгредієнт — 1 столова ложка малинового варення. Це надасть мясу індички пікантний солодкуватий присмак.

Тушкуйте страву близько 20 хвилин.

Новини Полтави