Інгредієнти:
хвостик індички – 3-4 штуки;
морква – 2 штуки великих;
цибуля – 4 головки;
картопля – 4 штуки;
спеції;
сіль;
лавровий лист;
зелень;
томатна паста – 1 ст.ложка;
Малинове варення — 1 ст. ложка.
Приготування:
Ретельно промийте хвостики індички, видаліть з них піря, колодочки, куприкову залозу.
Далі розріжте на порціонні шматки і обсмажте куприка до золотої скоринки на пательні, щоб прибрати зайву вологу.
Рослинну олію додавати не потрібно – хвостики під час приготування дають достатню кількість жиру.
Висипте все в казанок для подальшого приготування.
Цибулю почистіть і наріжте кубиками або півкільцями. Додайте її смажитися до хвостиків. Смажте до тих пір, поки цибуля не стане прозорою.
Наріжте півкільцями моркву і покладіть в каструлю або казан. Додайте 100 мілілітрів води і тушкуйте близько 10 хвилин.
Картоплю наріжте невеликими скибочками, відправте її тушкуватися до овочів і хвостиків. Посоліть страву.
Відразу, як тільки картопля почала тушкуватися, додайте спеції і лавровий лист. Для цієї страви краще всього підійдуть такі приправи: кінза, перець, аджика.
Додайте зелень. Добре все перемішайте і додайте томатну пасту.
Завершальний інгредієнт — 1 столова ложка малинового варення. Це надасть мясу індички пікантний солодкуватий присмак.
Тушкуйте страву близько 20 хвилин.