Інгредієнти:
— буряк — 500 гр
— помідори — 2,5 кг
— морква — 500 г
— цибуля — 500 г
— болгарський перець — 500 г
— часник — 1 головка
— олія — 500 мл
— сіль за смаком
Приготування:
Буряк, моркву і цибулю почистити.
З болгарського перцю видалити насіння і білу перегородку.
З помідорів видалити серцевину.
Буряк, моркву, цибулю, перець і помідори подрібнити за допомогою блендера або пропустити через м’ясорубку.
Посолити і варити на слабкому вогні 1,5-2 години, регулярно помішуючи.
Наприкінці готування додати перемелений часник.
Ікру розкласти в чисті сухі банки і закатати кришками.
Банки поставити вверх дном до повного охолодження.