Ікра з буряка

Ікра з буряка

Інгредієнти:

— буряк — 500 гр

— помідори — 2,5 кг

— морква — 500 г

— цибуля — 500 г

— болгарський перець — 500 г

— часник — 1 головка

— олія — 500 мл

— сіль за смаком

Приготування:
Буряк, моркву і цибулю почистити.

З болгарського перцю видалити насіння і білу перегородку.

З помідорів видалити серцевину.

Буряк, моркву, цибулю, перець і помідори подрібнити за допомогою блендера або пропустити через м’ясорубку.

Посолити і варити на слабкому вогні 1,5-2 години, регулярно помішуючи.

Наприкінці готування додати перемелений часник.

Ікру розкласти в чисті сухі банки і закатати кришками.

Банки поставити вверх дном до повного охолодження.

Новини Полтави