Підприємства харчової промисловості Полтавщини в умовах війни не зменшують темпи розвитку, – Філіп Пронін

Підприємства харчової промисловості Полтавщини в умовах війни не зменшують темпи розвитку, – Філіп Пронін

Підприємства харчової промисловості Полтавщини в умовах війни не зменшують темпи розвитку, – Філіп Пронін

Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін та його заступник Володимир Когут відвідали з робочим візитом одне із підприємств харчової промисловості області.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

«Підприємства харчової промисловості Полтавщини в умовах війни не зменшують темпи розвитку. Працюють, аби українці мали змогу придбати свою якісну продукцію. Відвідали завод, який спеціалізується на виготовленні твердих і плавлених сирів, а також сметани, молока, йогуртів, – розповів Філіп Пронін. – Побували «за лаштунками» виробничих процесів. Завдяки сучасному обладнанню та кропіткій роботі команди продукція відповідає стандартам якості ISO та HACCP. Основну сировину завод отримує від місцевих фермерських господарств. Це приклад ефективної взаємодії та підтримки локальних виробників. А ще це робочі місця у громаді, а отже, посилення економічної спроможності».

Підприємство – учасник програми «Національний кешбек», яку ініціював Президент Володимир Зеленський у межах політики «Зроблено в Україні». Тож купуючи марковану молочну продукцію, можна отримати 10% кешбеку від її вартості. Окрім внутрішнього ринку, товари експортують за кордон.

«Пишаємося нашими виробниками, які своєю працею доводять: ми сильні, ми розвиваємося, а отже, ми переможемо», – зауважив Філіп Пронін.

фото: Полтавська ОВА.

Новини Полтави