Інгредієнти:
— морква —
100 г ;
— корінь селери — 100 г.;
— яблуко — 100 г;
-зерна граната — за смаком.
Заправка
-оливкова олія — 30 мл;
— сік лимона — половина;
— гірчиця в зернах —
1 ч. л.;
— листя петрушки;
— сіль за смаком.
Приготування:
Моркву та селеру миють, чистять. Так само чистять яблуко.
Плоди беруть в рівній пропорції — по 100 г кожного.
Нарізають тонкою соломкою.
Для заправки у тарілку до 30 мл оливкової олії додають 1 ч. л. гірчиці в зернах, вичавлюють сік з половини лимона. Ретельно перемішують все виделкою.
Петрушку миють та відділяють гілочки і листочки. Листочки кладуть у страву цілими, гілочки викидають.
Викладають нарізані моркву, яблуко та корінь селери у тарілку та додають заправку.
Останній штрих салат солять за смаком і ретельно перемішують.
Подають до столу, прикрасивши листочками петрушки та зернами граната для яскравості і насиченості смаку.