Салат із селери з овочами та фруктами

Салат із селери з овочами та фруктами

Інгредієнти:

— морква —
100 г ;

— корінь селери — 100 г.;
— яблуко — 100 г;
-зерна граната — за смаком.

Заправка
 
-оливкова олія — 30 мл; 
— сік лимона — половина;
 — гірчиця в зернах —
1 ч. л.;
— листя петрушки;
— сіль за смаком.
Приготування:

Моркву та селеру миють, чистять. Так само чистять яблуко.

Плоди беруть в рівній пропорції — по 100 г кожного.

Нарізають тонкою соломкою.

Для заправки у тарілку до 30 мл оливкової олії додають 1 ч. л. гірчиці в зернах, вичавлюють  сік з половини лимона. Ретельно перемішують все виделкою.

Петрушку миють та відділяють гілочки і листочки. Листочки кладуть у страву цілими, гілочки викидають.

 
Викладають нарізані моркву, яблуко та корінь селери у тарілку та додають заправку.
Останній штрих салат солять за смаком і ретельно перемішують.
Подають до столу, прикрасивши листочками петрушки та зернами граната для яскравості і насиченості смаку.

 

Новини Полтави