Інгредієнти:
- чорнослив — 100 грамів
- куряче філе — 300 грамів
- цибулина — 1 шт.
- твердий сир — 300 грамів
- яйця — 4 шт.
- Майонез — 3-4 ст.л.
Приготування:
Чорнослив заливають водою, ставлять на вогонь, доведять до кипіння.
Потім воду зливають, а чорнослив нарізають невеликими шматочками.
Цибулю чистять і подрібнюють.
Куряче філе варять зі спеціями, солять, готове нарізають кубиками.
Сир та круто зварені, охолоджені і очищені яйця натирають на тертці.
Салат складають шарами: чорнослив, курка, роблять сіточку з майонезу.
Наступний шар цибуля, яйця, сіточка з майонезу, сир.
Перемішують під час подачі.