Салат з чорносливом і куркою

Салат з чорносливом і куркою

Інгредієнти:

  • чорнослив — 100 грамів 
  • куряче філе — 300 грамів 
  • цибулина — 1 шт.
  • твердий сир — 300 грамів 
  • яйця — 4 шт.
  • Майонез — 3-4 ст.л.

Приготування:

Чорнослив заливають водою, ставлять на вогонь, доведять до кипіння.

Потім воду зливають, а чорнослив нарізають невеликими шматочками.

Цибулю чистять і подрібнюють.

Куряче філе варять зі спеціями, солять, готове нарізають кубиками.

Сир та круто зварені, охолоджені і очищені яйця натирають на тертці.

Салат складають шарами: чорнослив,  курка, роблять сіточку з майонезу.

Наступний шар цибуля, яйця, сіточка з майонезу, сир. 

Перемішують під час подачі.

Новини Полтави