Інгредієнти:
- телятина — 500 гр;
- рис — 0.5 склянки;
- часник — 1 головка;
- масло вершкове — 50 гр;
- оливки — 10 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт;
- морква — 1 шт;
- томатна паста — 2 ст.л;
- сіль — 1 ст.л;
- перець червоний пекучий — 1 шт.;
- зелень — за смаком.
Приготування:
Мясо телятини, ні в якому разі не заморожене! потріно промити, нарізати порційними шматками.
Закип’ятити 2.5 л. води, залити нею телятину, варити 30-40 хвилин під кришкою, знімаючи піну.
Промити рис, викласти в бульйон.
Через 10-15 хвилин посолити.
Цибулю і моркву очистити, промити.
Цибулю нарізати кубиками, моркву — смужками.
Часник очистити, подрібнити.
На сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити овочі кілька хвилин, додати томатну пасту і тушкувати 2-3 хвилини.
Перемішати, покласти часник і тушкувати на маленькому вогні 5-7 хвилин.
Перекласти зажарку в суп, додати подрібнену зелень, порізані оливки, перець червоний пекучий.