Суп з курячих тельбухів

Суп з курячих тельбухів

ІНГРЕДІЄНТИ:

курячі сердечка та шлуночки — 800 г,

картопля — 6-7 шт.,

коренева селера — 200 г,

цибулина — 1 шт.,

морква — 1 шт.,

борошно — 40 г,

вершкове масло — 20 г,

перець червоний гострий — 1 шт.,

сирок плавлений — 1 шт.,

зелень петрушки,

макарони — 100 г,

сіль (за смаком),

часник,

лавровий листок.

ПРИГОТУВАННЯ:

Сердечка та шлуночки замочити на декілька годин, потім помити, добре зачистити, нарізати шматочками. 

Відварити до готовності в підсоленій воді. 

Картоплю нарізати кубиками. Додати у каструлю з тельбухами. 

Цибулю нарізати дрібними кубиками, перчину – тонкими смужками, селеру – короткою соломкою, моркву – натерти на тертці. 

Спасерувати овочі на вершковому маслі до прозорості цибулі. Потім додати борошно та смажити все разом до золотавого кольору. 

Покласти засмажку у суп. Додати порізаний плавлений сирок. Слідом всипати макарони. 

Суп посолити, додати лавровий листок, часник. Наприкінці приготування покласти подрібнену петрушку. 

Дати супу настоятися і можна подавати. 

Новини Полтави