ІНГРЕДІЄНТИ:
курячі сердечка та шлуночки — 800 г,
картопля — 6-7 шт.,
коренева селера — 200 г,
цибулина — 1 шт.,
морква — 1 шт.,
борошно — 40 г,
вершкове масло — 20 г,
перець червоний гострий — 1 шт.,
сирок плавлений — 1 шт.,
зелень петрушки,
макарони — 100 г,
сіль (за смаком),
часник,
лавровий листок.
ПРИГОТУВАННЯ:
Сердечка та шлуночки замочити на декілька годин, потім помити, добре зачистити, нарізати шматочками.
Відварити до готовності в підсоленій воді.
Картоплю нарізати кубиками. Додати у каструлю з тельбухами.
Цибулю нарізати дрібними кубиками, перчину – тонкими смужками, селеру – короткою соломкою, моркву – натерти на тертці.
Спасерувати овочі на вершковому маслі до прозорості цибулі. Потім додати борошно та смажити все разом до золотавого кольору.
Покласти засмажку у суп. Додати порізаний плавлений сирок. Слідом всипати макарони.
Суп посолити, додати лавровий листок, часник. Наприкінці приготування покласти подрібнену петрушку.
Дати супу настоятися і можна подавати.